Δωρεάν παράδοση σε όλο το site
Δωρεάν παράδοση σε όλο το site
Το καλάθι μου
Close Icon

image
Delete Icon
SKU :
None

Με την επικύρωση των αγορών σας, θα χρεωθείτε για το ποσό της παραγγελίας σας.

Σε κράτηση


Συνολικό ποσό)

Παραγγέλνω Συνεχίστε τις αγορές

ή

Συρόμενος μηχανισμός

STW-000026
609 €

 • Ολοκληρωμένο κιτ συρόμενου αυτοματισμού 220V
 • Βάρος πύλης έως 600 κιλά
 • Πολλοί τρόποι λειτουργίας
 • Για πόρτες αλουμινίου, ξύλου, PVC, σιδήρου
Παράδοση μεταξύ 23/07 και 30/07
STW-000025
459 €

 • Συρόμενος αυτοματισμός 230V
 • Βάρος πύλης έως 300 κιλά
 • Για πόρτες αλουμινίου, ξύλου, PVC, σιδήρου
 • Περιλαμβάνονται 2 τηλεχειριστήρια
Στο σπίτι σας από 16/08!

Εξοπλίστε τη συρόμενη πόρτα σας με μηχανισμό για να διευκολύνετε την καθημερινή χρήση της! Η επιλογή μας αυτοματισμού συρόμενης πόρτας έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται … Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλίστε τη συρόμενη πόρτα σας με μηχανισμό για να διευκολύνετε την καθημερινή χρήση της! Η επιλογή μας αυτοματισμού συρόμενης πόρτας έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους συρόμενων πορτών: αλουμίνιο, PVC, ξύλο ή σίδηρο... βάρους έως 600 κιλά!

Φίλτρα
Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας

STW-000026
609 €

 • Ολοκληρωμένο κιτ συρόμενου αυτοματισμού 220V
 • Βάρος πύλης έως 600 κιλά
 • Πολλοί τρόποι λειτουργίας
 • Για πόρτες αλουμινίου, ξύλου, PVC, σιδήρου
Παράδοση μεταξύ 23/07 και 30/07
STW-000025
459 €

 • Συρόμενος αυτοματισμός 230V
 • Βάρος πύλης έως 300 κιλά
 • Για πόρτες αλουμινίου, ξύλου, PVC, σιδήρου
 • Περιλαμβάνονται 2 τηλεχειριστήρια
Στο σπίτι σας από 16/08!

Οι συμβουλές μας

Επιλέξτε τον μηχανισμό που ταιριάζει στη συρόμενη πόρτα σας σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον προϋπολογισμό σας και τις επιθυμίες σας: αυτόματα προγραμματιζόμενο κλείσιμο, προοδευτικό … Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε τον μηχανισμό που ταιριάζει στη συρόμενη πόρτα σας σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον προϋπολογισμό σας και τις επιθυμίες σας: αυτόματα προγραμματιζόμενο κλείσιμο, προοδευτικό άνοιγμα, ρύθμιση ταχύτητας κ.λπ. Όλοι οι αυτοματισμοί μας είναι εγγυημένοι για 2 χρόνια. Το 100% των αντικειμένων έχει ελεγχθεί και επικυρωθεί πριν από την αποστολή. Όλα τα αξεσουάρ τοποθέτησης και 2 τηλεχειριστήρια περιλαμβάνονται στην παράδοση! Οι οδηγίες είναι σαφείς, η συναρμολόγηση είναι απλή και γρήγορη. Η κοινότητα Casanoov είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Επομένως, μην περιμένετε άλλο για να κινήσετε τη συρόμενη πόρτα σας στη σωστή τιμή!

Παράδοση
8/12 ημέρες

Ασφαλείς πληρωμές

Δωρεάν αποστολή

Ανεπαφική
παράδοση

ασφαλής πληρωμή

Visa
Mastercard
Applepay
Googlepay
Paypal

Καλώς ήλθατε στο Casanoov!
Ειδικός στην ηλεκτρονική πώληση εξοπλισμού αφιερωμένου στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, ο Casanoov σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά για να οριοθετήσετε το εξωτερικό σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Ποιότητα στη σωστή τιμή! Αυτό είναι το μότο του Casanoov.
Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα από αιωρούμενες αυλόπορτες, συρόμενες πόρτες, πύλες και περιφράξεις αλουμινίου, την τελευταία τάση της στιγμής όσον αφορά το υλικό.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί και σχεδιαστεί σε μορφή κιτ.
/>Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, η εγκατάσταση των πυλών και των περιφράξεων Casanoov θα είναι παιδικό παιχνίδι.
Όλα τα μοντέλα μας έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν ασφάλεια και αισθητική.
Η Casanoov θα σας βοηθήσει να προσφέρετε την επιλογή ανταποκρίνεται σε όλες τις επιθυμίες και απαιτήσεις σας: κλασικά μοντέλα με πλήρες γέμισμα, ημι-ανοιχτό, ανοιχτό ή εξαιρετικά ανοιχτό (με φραγμό) ή πιο μοντέρνα με τα επώνυμα μοντέλα μας. Στο Casanoov, όλα γίνονται για να σας ικανοποιήσουν!
Τα σχεδιαστικά μοντέλα μας είναι εμπνευσμένα και σχεδιασμένα στη Γαλλία, σας προσφέρονται σε 6 παραλλαγές και το καθένα έχει μοναδικά διακοσμητικά πιάτα, σχεδιασμένα από εμάς για εσάς.
Επιλέξτε η σειρά που σας ταιριάζει καλύτερα για ένα μοντέρνο εξωτερικό που σας ταιριάζει.
Και για ένα ακόμα πιο μοντέρνο εξωτερικό, σκεφτείτε να αυτοματοποιήσετε την είσοδό σας και περιηγηθείτε στην κατηγορία μηχανοκίνητων μηχανισμών που σας προσφέρει αυτοματισμούς για αιωρούμενες και συρόμενες πόρτες προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας.
Ανακαλύψτε επίσης όλα τα αξεσουάρ μας για ένα αρμονικό εξωτερικό, όπως οι στύλοι μας από αλουμίνιο σε χρώματα που ταιριάζουν με τις πύλες, τις θυρίδες και τους φράχτες κήπου.
Για να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη, έχετε όλες τις τεχνικές πληροφορίες καθώς και τα γραφικά στο situ σε όλα τα φύλλα προϊόντων μας.
Οι πληρωμές είναι ασφαλείς και η παράδοση είναι δωρεάν. Απολαύστε και καλές αγορές!